31. okt. 2011

Magazine - School assignment only


Suggestions for Magazine Covers




MAGAZINE FINISHED
PUSH the COVER to see the magazine in ACTION! 







This is only a school assignment, and this is not going to be published

Interview taken from THIS page.
Biography taken from THIS page.
Pictures taken from THIS page, and Google.

18. okt. 2011

App making

Oppgave. Bruk en template i Dreamweaver fra grunnen av eller bearbeid/tweak en ferdig APP. Du står fritt til å velge tema og innhold, men den bør inneholde noen sider og noe funksjonalitet som kart, ringe til osv. Vær grundig med design, farger, bilder og grafikk. Lag de i riktig størrelse i f.eks Photoshop. Du kan lage enten til Android eller en annen platform.
- dreamweaver





Jeg har laget en app til butikken ZARA. Bilder og tekst har jeg hentet fra www.zara.com. 

MORSOM oppgave som jeg gjerne skulle sittet mere med og må si jeg si jeg ganske så stolt over at jeg har fått til å lage min første app! :)

Jeg er fornøyd med forsiden på appen. Den er enkel og oversiktlig, akuratt sånn jeg ville ha den. De andre sidene er halvferdige, men så lenge jeg har fått vist at jeg har lært meg hvordan å lage en enkel app, så er jeg mer en nok tilfreds. 





Laget også en app for firmaet til pappan min og vil legge ut den så fort jeg har mulighet. 

11. okt. 2011

Webside Uke 39


Oppgave: "Lag en website i Dreamweaver. Benytt fremgangsmåten som gitt på skolen med divtags i et CSS-dokument. Lag knapper (linker) til minst 4 sider. 
Fint om du også i tillegg lager noen interne undersider. Planlegg. Tegn flytskjema og lag mappestruktur innunder din “site” på nettkringkasting.no. Lag en mock-up/skisse i Photoshop eller Illustrator i 100% størrelse. Størrelse og form velger du selv. Du står fritt til å velge type innhold. Ta gjerne med video, bilder/galleri(er), lyd etc. Tenk gjerne bilder, tekst og design, men i denne omgang dreier det seg om å få et grep om CSS og html.
Du står helt fritt i valg av tema og innhold. (obs opphavsrett).

OBS: Vær bevisst på fil-struktur."


- dreamweaver



Vi fikk i oppgave å lage en webside i Dreamweaver, og den rakk jeg selvfølgelig ikke å levere. Dette er iallefall et bilde av hvordan den skal bli og håper jeg blir ferdig med den snart.


21. sep. 2011

Steampunk Uke 38

Oppgaven: STEAMPUNK
"I denne oppgaven skal du lage en illustrasjon i Photoshop hvor du benytter deg av flest mulig av teknikkene vi hadde vært i gjennom. Du kan også gjøre deler av arbeidet i Illustrator. Lag en skisse/tegning og skann den inn eller finn arbeid direkte i programmet.
Du kan benytte deg av bildearkiver, foto, tegninger, mønstre, teksturer, brushes, styles og annet, for til slutt ende opp med en illustrasjon over temaet Steampunk.
Du kan lage noe organisk eller “mekanisk” eller en blanding av begge, og ha med tekst om det passer."

- photoshop

Denne oppgaven var både morsom og irriterendes på en og samme gang.
Det ble noen sene kvelder, for å si det sånn. 




1.2.

3.4.



- Sluttprodukt -